Страницы

понедельник, 13 июня 2011 г.

Тренінг червень-серпень 2011

Шановні коллеги!

Ми познайомилися з сервісами Веб-2.0

Прошу прокоментуйте:
  • Які враження ви отримали?
  • Які труднощі у вас виникли під час виконання завдань?
  • Як можна використати ці технології у своїй педагогічній діяльності?

13 комментариев:

  1. Дякую,тренінг дуже сподобався.
    Усім бажаю успіху!

    ОтветитьУдалить
  2. Дякую за навчання. Дуже корисний тренінг.

    ОтветитьУдалить
  3. Проведенням курсів задоволена, адже це дає змогу підготувати нас, вчителів, до ефективного використання інформаційно-комунікаційних технологій у навчальному процесі. Програма курсів ефективна і результативна.
    Я вдячна тренерам Короткій О.Б. та Гуменній О.В. за віддану працю.
    Творчості вам та натхнення!

    ОтветитьУдалить
  4. Спасибо за проведенный тренинг. Постараюсь применить приобретенные знания в своей дальнейшей педагогической деятельности.

    ОтветитьУдалить
  5. Огромное спасибо тренерам,за организацию этого тренинга. Много нового узнала для себя. Полученные навыки буду использовать в своей работе.

    ОтветитьУдалить
  6. Тренінг дуже сподобався! На початку тренінгу я була на порозі невідомості. Але завдяки доступному викладанню матеріалу тренерами Гуменної О.В. та Короткої О.Б. я багато чому навчилася. Складно було працювати над створенням блогу. Тепер, з його використанням сподіваюсь на більш легке спілкування з учнями, батьками, краще планувати навчальний процес.

    ОтветитьУдалить
  7. Спасибо.Узнала много нового.Познакомилась с интересными людьми.Отдельная благодарность Гуменной О.В.

    ОтветитьУдалить
  8. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  9. Тренінг сподобався. Дізналась багато цікавого. Дуже вдячна тренерові Короткій О.Б за допомогу, витрмку та моральну підтримку! Під час виконання роботи використовувала план тренінгу, відкрила для себе такі цікаві сервіси: ВікіМапія, Заповікі, БобрДобр. Розширила знання про Гугл.
    В своїй роботі використовую блог нашого класу як засіб зв'язку з учнями та батьками

    ОтветитьУдалить
  10. Нове завжди приносить цікаве в життя. На початку тренінгу було дуже складно, бо вдома не маю інтернету. Думаю, навички, отримані від тренерів, допоможуть в подальшій роботі. Дякую за нові знання.

    ОтветитьУдалить
  11. Было тяжело, но познавательно и интересно;расширила свои возможности,перешла на более высокий качественный уровень.Большое спасибо нашим тренерам за знания,внимание и доброжелательность.

    ОтветитьУдалить
  12. Тренінг спонукав набути нових знань та вмінь, які, я впевнена, будуть корисними у подальшій професійній діяльності. Особливих складнощів під час виконання практичної роботи не виникало завдяки чіткому інструктажу. Велика подяка нашим тренерам за вчасну допомогу та успішну організацію роботи під час тренінгу! :)

    ОтветитьУдалить
  13. Новое -говорят -хорошо забытое старое! Но курсы Веб 2.0 - это Новое, которое разнообразит нашу жизнь, нашу работу. Да, мне было очень тяжело вначале, но думаю, что пословица " Тяжело в учении, но легко в бою" себя оправдывает. Спасибо сердечное нашим тренерам Короткой О.Б. и Гуменной О.в. за помощь в продолжении усовершенствования работы на компьютере и за новые знания, полученные вовремя проведения курсов! Желаю творческих успехов в работе !

    ОтветитьУдалить