Страницы

вторник, 5 февраля 2013 г.


Тренінг січень - лютий 2013
(Запорізька гімназія №31)

Шановні коллеги!

Ми познайомилися з сервісами Веб-2.0

Прошу прокоментуйте:
  • Які враження ви отримали?
  • Який сервіс Вам сподобався більш всьго?
  • Які труднощі у вас виникли під час виконання завдань?
  • Як можна використати ці технології у своїй педагогічній діяльності?

28 комментариев:

  1. Цікаво було познайомитись із сервісом Веб 2.0 та набути нових навичок у роботі з Інтернет-ресурсами. Найбільше сподобались сервіси: фото, відео, диск Гугл. Найбільші труднощі виникли у складанні календаря, найбільше часу потребує створення блогу. У роботі добре знадобиться аккаунт ГУГЛ. Дякую тренеру Гуменній О.В.

    ОтветитьУдалить
  2. Величезне задоволення отримала від курсів. Дізналася про нові сервіси, сподобався відеосервіс, робота з фотоальбомами, навчилася робити зовнішні та внутрішні посилання. Було складно, але цікаво. Звичайно, буду використовувати набуті знання в роботі з учнями (посилання на власний блог, цікаві творчі завдання, посилання на сайти). Дякую тренеру Гуменній Оксані Володимирівні за терплячість та розуміння.

    ОтветитьУдалить
  3. Велика подяка організаторам курсів! Це значна допомога у нашій роботі. Вона доречна і своєчасна! Для мене найцікавішим було створення блогу. Я буду і далі продовжувати роботу з ним. І чекати нових курсів!!!

    ОтветитьУдалить
  4. Велике Дякую,Оксані Володимирівні,за терпіння і допомогу. Сама б в найближчий час не наважилась би створювати блог.Але Оксана Володимтрівна підштовхнула на це.
    Самим цікавим було створення блогу.Дякую

    ОтветитьУдалить
  5. Дякую Оксані Володимирівні за цікаві курси. Було важко, але треба йти в ногу з часом. Тому планую вдосконалювати свої навички та користуватися сервісами Веб 2.0. Бажаю Вам терпіння, натхнення у Вашій роботі.

    ОтветитьУдалить
  6. Курси допомогли набути різноманітних навичок роботи з сервісом Веб 2.0. Найцікавіше було працювати з Геосервісом ВикиМапия та картами знань. Вагомі труднощі виникли під час створення блогу. У роботі будуть використані Відеосервіси, Документи Гугл та інші. Дякую за нові знання та навички тренеру Оксані Володимирівні.

    ОтветитьУдалить
  7. Курси допомогли опанувати навички роботи з сервісом Веб 2.0. Сподобалось працювати з диском Гугл. Виникли труднощі при роботі з відеороліком, але це дуже потрібно мені для роботи. Використовую в роботі створений мною блог та інші інтернет-ресурси. Вважаю дуже корисним проведення таких тренінгів. Дуже дякую тренеру О.В. Гуменній за цікавий та корисний тренінг.

    ОтветитьУдалить
  8. Завдяки курсам web2 вдалося опанувати такі Інтернет ресурси: блог, wikiwiki, геосервіс, соціальний сервіс та соціальні пошукові системи. На деяких етапах тренінгу виникали складнощі у роботі, але завдяки допомозі сокурсників та викладача Гуменної О. В. усі питання вдалося вирішити.
    Дякую усім за допомогу і бесцінний отриманий досвід.

    ОтветитьУдалить
  9. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  10. Вдячна тренеру О.В. Гуменній за корисну і своєчасну науку, за терпіння і наполегливість у роботі.

    ОтветитьУдалить
  11. Велика подяка тренеру Гуменній О.В. за витримку, терпіння, за науку. Було складно на деяких етапах, но ми впорались.Знання,отриманні на курсах, будемо використовувати в роботі.

    ОтветитьУдалить
  12. Було складно, але цікаво. Дякую тренеру Гуменній О.В.

    ОтветитьУдалить
  13. Враження - абсолютно різні: від почуття новизни до захоплення від отриманих знань та вмінь. Дуже сподобалося працювати з відео та геосервісами. Складно, але цікаво було працювати із створенням блогу, який обов'язково буду використовувати у виховній роботі. Самим необхідним вважаю створення вікі-статті, так як публікація власних матеріалів стає неймовірно доступною та зручною! "Век живи - век учись"! Величезне спасибі нашому тренеру Гуменній О.В. за допомогу у подоланні кіберперешкод!!!)))

    ОтветитьУдалить
  14. Тренінг дуже корисний! Вчителі мають володіти сучасними комп'ютерними технологіями не гірше, а навіть краще за своїх учнів. Добре, що зараз ми навчилися користуватися сервісами Google, створювати свої блоги та вікі-статті. Не можу сказати, що було дуже складно - потрібна була лише увага на курсах та трохи терпіння та часу для виконання завдань. А на допомогу тренера ми завжди могли розраховувати! Дякую!

    ОтветитьУдалить
  15. Дякую Оксані Володимирівні за допомогу в опануванні сервісами Google. Доречною є робота по створенню власного блогу. Сподіваюсь, що цю роботу продовжу і надалі.

    ОтветитьУдалить
  16. Дякую за дуже корисні курси, після яких я навчилася користуватися інтернет-ресурсами. Завжди мріяла створити власний блог - мрії справджуються!

    ОтветитьУдалить
  17. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  18. Найцікавішим було створення власного блогу. Дуже вдячна за корисний тренінг Гуменній О.В.

    ОтветитьУдалить
  19. Час швидко пролетів й закінчився наш тренінг. Шкода, бо було дуже цікаво. Особливо створення власного блогу. Чоловік побачив, як я виконувала курсове завдання і назвав мене хакером. Було дуже приємно. Дякую тренеру за знання та терпіння.

    ОтветитьУдалить
  20. Спасибо большое за терпение и внимание!

    ОтветитьУдалить
  21. Дякую за терпіння та допомогу!

    ОтветитьУдалить
  22. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  23. Этот комментарий был удален автором.

    ОтветитьУдалить
  24. Хочу висловити слова подяки керівнику тренінгу Гуменній О.В. Тільки виконавши всі завдання, я зрозуміла, як у нагоді мені стануть знання та навички роботи з опціями багатьох сервісів. З’явилося чимало ідей, які ближчим часом сподіваюсь втілити в життя.

    ОтветитьУдалить
  25. Ильина-Мансурова Юлия 22 февраля 2013г., 21:00
    Большое спасибо за интересный тренинг, много полезного узнала для себя.

    ОтветитьУдалить
  26. Дякую Оксані Володимирівні за толерантне ставлення до учасників тренінгу, змістовний підхід у викладанні матеріалу.

    ОтветитьУдалить